Sambla

Hos Sambla kan du samla lån eller låna upp till 600 000 kr utan säkerhet. Din ansökan går ut till 40 långivare med endast 1 UC och du kan välja det bästa låneerbjudandet. Du får svar med en gång och ansökan är gratis och inte bindande.

Samla dina lån hos Sambla eller använd lånet till vad du vill. Jämför 40 långivare på några minuter och få svar med en gång. Du kan välja bästa lånet, signera med BankID och få pengarna in på ditt bankkonto.

Då räntan hos bankerna sätts individuellt efter en kreditprövning är det viktigt att du skickar ut din låneansökan till flera långivare. Det kan vara stor skillnad mellan erbjudandena. Med flera erbjudanden kan du jämföra och välja det bästa lånet. Med Sambla kan du spara pengar på ditt lån genom att jämföra 40 olika banker och långivare och välja bästa erbjudandet. Enkelt, effektivt och smart.

Sambla – en av de bästa låneförmedlarna i Sverige

 • Din ansökan går ut till 40 långivare och du kan välja lånet som passar bäst
 • Låna mellan 5 000 – 600 000 kr utan säkerhet
 • Samla dina lån hos Sambla – Spar pengar
 • Endast 1 kreditupplysning hos UC
 • Låna till vad du vill
 • Ansökan är helt kostnadsfri och utan förpliktelser
 • Ränta 5,20% – 33,99%

Så ansöker du om lån hos Sambla

 1. Tryck på Ansök här knappen och fyll i din ansökan. Det tar 2 minuter och är helt kostnadsfritt och inte bindande.
 2. Dina första låneförslag kommer inom några sekunder. Tänk på att långivarna har 24 timmar på sig, så vänta gärna och se på vilka erbjudanden du får innan du väljer lån.
 3. Signera med BankID eller för hand. Pengarna betalas ut till ditt bankkonto.

Ansökningskrav för att låna hos Sambla

 • Du måste vara minst 18 år.
 • Ha en månadsinkomst på minst 8400 kr.
 • Du har varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år.
 • Inte ha haft något skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna.

Om du uppfyller dessa kriterier är det upp till bankerna att bedöma din ansökan och om de kan erbjuda dig ett lån eller inte.

Varför bör jag jämföra olika långivare?

När du ansöker om lån utan säkerhet sätts räntan enligt din kreditprövning. Alla banker bedömer låneansökningar olika. Du kan inte i förväg veta vilken bank som kommer att ge dig den bästa räntan och räntan kan variera ganska mycket från bank till bank. Det är därför viktigt att du kan få ut din ansökan till så många långivare som möjligt så att du kan jämföra olika erbjudanden. För att hitta det mest prisvärda lånet bör du söka på så många ställen som möjligt. Med Sambla får du ut din ansökan till 40 banker och långivare samtidigt och du kan välja det bästa erbjudandet. Snabbt, enkelt och effektivt.

Har du dyra sms-lån eller andra krediter bör du samla dina lån

Om du har sms-lån, smålån, shoppingkonton och obetalda kreditkortsskulder bör du refinansiera och samla dina lån omedelbart. De dyraste lånen är normalt de minsta lånen smålånen, shoppingkonton och kreditkortsskulder. Smålån kan ha en effektiv ränta på över 30 % och kreditkort har normalt en ränta på mellan 20 – 30 %, vilket är väldigt dyrt.

När du samlar lån kan du få ned räntan betraktligt. Det kan vara tusenlappar att spara varje år. På de dyraste lånen kan du sänka din ränta till hälften om du får ett bra erbjudande. Den genomsnittliga räntan på större refinansieringslån i Sverige ligger på under 10%. I tillägg till att smållån har hög ränta måste du betala avgifter på varje lån du har. När du samlar dina lån sparar du pengar på både färre avgifter och lägre ränta. Har du smålån och andra obetalda krediter bör du refinansiera omedelbart.

Sambla hjälper dig att beräkna hur mycket pengar du sparar genom att välja det bästa erbjudandet

När du får erbjudandena från Sambla räknar de ut hur mycket pengar du sparar genom att välja det mest prisvärda låneerbjudandet. Det är vanligt att du sparar flera tusen kronor om året genom att jämföra lån med Sambla.

Hur lång återbetalningstid kan jag ha på lånet?

Hos Sambla kan ditt lån ha en återbetalningstid på upp till 20 år oavsett om du använder lånet till privata projekt eller om du samlar dina lån.

Kan jag betala av lånet snabbare om jag vill?

Du kan alltid lösa hela eller delar av lånet utan extra kostnader. Så i princip har du flexibla återbetalningar.

Sambla erbjuder trygghetsförsäkring

Om du önskar kan du teckna en trygghetsförsäkring i samband med ditt lån hos Sambla. Det kan hjälpa dig att betala av de fasta månadskostnaderna om du drabbas av sjukdom, ofrivillig arbetslöshet eller vård av en närstående. Sambla är registrerad som försäkringsförmedlare hos Bolagsverket och står under tillsyn av Finansinspektionen och det norska Finanstilsynet. De erbjuder även livförsäkring, vilket är en försäkring som säkerställer ersättning till dina närmaste om du går bort tidigt.

Fördelar med Sambla

 • Du kan jämföra 40 banker och långivare med bara en ansökan.
 • Samla dina lån
 • Låna mellan 5 000 – 600 000 kr
 • Endast 1 kreditupplysning från UC
 • Du kan använda lånet till vad du vill

Nackdelar

 • Hög högsta ränta

Sambla prislista

 • Lånebelopp: 5 000  – 600 000 kr
 • Återbetalningstid: 1 – 20 år
 • Effektiv ränta: 5,20% – 33,99%
 • Etableringsavgift: 0 kr
 • Exempel: Annuitetslån 12 år, 310000 kr, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalkostnad: 457643kr eller 3178 kr/måned på 144 betalningar.

Sambla partners

Sambla arbetar med Avida Finans, Bank Norwgian, Banky, Bigbank, Brixo, Brocc, CashBuddy, Coop, Collector, Credento, Facit Bank, Ferratum, GoodCash, ICA BAnken, Ikano Bank, Instabank, Konsumentkredit, Lea Bank, Lunar, Lån och Sparbank, Marginalen Bank, Moank, MoneyGo, Morrow, Nordax Bank, Nordnet, Northmill Bank, NStart, Prima Capital, re:member, Resurs, Risicum, SEB, SevenDay Bank, Svea Bank, TFBank, Thorn och Trygg Kredit, Wästgöta Finans.

Om Sambla

Sambla grundades 2014 och tillhör den nya generationen låneförmedlare. Företaget har över 140 anställda och kontor i Stockholm, Oslo och Lund. De är verksamma på lånemarknaden i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Deras huvudfilosofi är att hjälpa privatkunder att jämföra lån så att du som kund ska få bästa möjliga banklån. Sambla är en relativt stor låneförmedlare i Sveirge, i 2022 omsatte företaget 687, 1 miljoner sek. Sambla erbjuder privatlån, refinansiering, bolån och diverserse andra lånetyper.

Kundtjänst Sambla

Tel. 0770 22 0 180
Öppettider: Mandag – Torsdag: 9 – 20.30, Fredag 9 – 17, Lördag och Söndag 12 – 16
E-post:kundtjänst@sambla.se

Adress

Sambla Group AB
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Organisasjonsnr: 556975-8378

Integritetspolicy Vi använder cookies; Google Analytics och Google Ads för att samla användarstatistik och marknadsföring.