Compricer

Hos Compricer kan du låna mellan 10 000 – 600 000 kr utan säkerhet. Din ansökan går ut till 40 olika långivare och du kan välja det bästa erbjudandet. Tjänsten är kostnadsfri och det används endast 1 UC.

Compricer är en av Sveriges största och mest populära jämförelsestjänster. Här kan du ansöka om lån snabbt och enkelt online och i lugn och ro jämföra bankernas erbjudanden. Tjänsten är trygg, säker, helt kostnadsfri och du får svar med en gång. Lånet kan du använda till vad du vill eller samla dina lån.

Räntan på privatlån sätts efter kreditprövning, därför varierar räntan från bank till bank. Du vet inte på förhand var du får den lägsta räntan, därför  är viktigt att jämföra. Hos Compricer går din ansökan ut till upp till 40 långivare och du kan välja det bästa erbjudandet.

Compricer – Jämför 40 långivare och välj det bästa lånet

 • Låna mellan 10 000 – 600 000 kr
 • Din ansökan ut till 40 långivare och du kan välja det bästa erbjudandet
 • Endast 1 kreditupplysning hos UC
 • Använd lånet till vad du vill
 • Helt kostnadsfritt och inte bindande
 • Samla dina lån
 • Tryggt, säkert och populärt – 4,7 av 5 stjärnor på Trustpilot
 • Effektiv ränta 4,7% – 33,75%

Compricer är en del av Schibsted

Så här ansöker du om ett lån hos Compricer

 1. Tryck på ansök här knappen och fyll i dina uppgifter.
 2. Jämför erbjudanden från upp till 4o långivare i lugn och ro.
 3. Välj det lånet som passar bäst till dig.
 4. Signera och få pengarna in på ditt konto.

Grundkrav hos Compricer

När du ansöker om lån finns det grundkrav som måste vara uppfyllda för att du skall kunna få lån.

Grundkrav för lån över 30 000 kr

 • Vara minst 18 år
 • Vara folkbokförd och skriven i Sverige
 • Ha en fast inkomst från arbete eller pension
 • Årsinkomst på minst 110 000 kronor
 • Vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader

Krav för lån under 30 000 kr

 • Vara minst 18 år
 • Vara folkbokförd och skriven i Sverige
 • Ha en fast inkomst från arbete eller pension
 • Årsinkomst på minst 110 000 kronor

Kan du på lån via Compricer med betalningsanmärkningar?

Det behöver inte vara ett hinder om du har betalningsanmärkningar. Om din ekonomi är ordning kan du få lån oavsett, även om det inte är så enkelt. Flera olika banker och långivare ser på din ekonomi som helhet och inte bara på vad som har skett tidigare vilket gör att det kan gå att få ett privatlån även om du har betalningsanmärkningar.

Tänk på att kraven sätts av Compricers samarbetspartners, det är långivarna som bedömer vilka kunder som kan beviljas ett lån.

Compricer privatlån – så här fungerar det

Compricer är en låneförmedlare som hjälper dig att jämföra privatlån utan säkerhet. När du ansöker om lån via deras tjänst sänds din låneansökan ut till alla deras samarbetspartners, som är ca 40 stycken, med bara en upplysning från UC. Du kan sedan jämföra de låneerbjudanden du får och välja det erbjudandet med den lägsta räntan eller det lånet som passar bäst til dig.

Hos Compricer kan du låna mellan 10 000 – 600 000 kr utan säkerhet till en återbetalningstid på mellan 1 – 15 år och en ränta på mellan 4,70 – 33,75%. Med ett lån utan säkerhet behöver du inte ställa pant, vilket betyder att lånet inte är bundet till en speciell sak. Det är därför du kan använda ett privatlån till vad du vill.

Varför är det viktigt att jämföra privatlån?

När du ansöker om privatlån sätts räntan på lånet efter en individuell kreditprövning, som ser på just din ekonomi. Räntan varierar beroende på olika faktorer som hur din ekonomi ser ut och hur stort lån du ansöker om. Alla banker och långivare har olika förutsättningar och bedömmer ansökningar olikt, det är därför räntan kan variera från bank till bank. Räntevariasionen kan vara stor, och det är just därför du bör jämföra lån för att inte betala onödigt mycket för ditt lån. Desto större lån du tar desto mer kan du spara på räntekostnaderna och det kan vara snack om tusentals kronor.

Den ena banken kan ge dig 6% ränta och den andra 12% ränta. Ett lån med 12 % ränta är 100 % dyrare(dubbelt så dyrt) än ett lån med 6 % ränta. Några procentpoäng har stor inverkan på kostnaderna, därför är det viktigt att man kan ställa bankerna mot varandra och låta dem konkurrera om att sänka räntan.

Testa Compricer – en av Sveriges största låneförmedlare

Tjänsten hos Compricer är gratis och inte bindande. Det betyder att du inte behöver tacka ja till ett låneerbjudande. Du får skannat en stor del av marknaden, ca 40 banker och långivare helt gratis och har ingenting att förlora på att testa.

Hur lång kan återbetalningstiden vara?

De flesta långivare har en återbetalningstid på upp till 15 år och några få erbjuder en løptid på upp till 20 år. Med Compricer kan du få mellan 1 – 15 års återbetalningstid oavsett vad du använder lånet till.

Vi rekommenderar helt generellt att du prövar att betala ned ditt lån så fort du kan. Desto längre återbetalningstid du har på ditt lån desto högre totala kostnader får du på lånet. Oavsett vilken löptid lånet har kan du betala in hela eller extra på lånet när du vill.

Kan du få lån via Compricer med betalningsanmärkningar?

Det behöver inte vara ett hinder om du har betalningsanmärkningar. Om din ekonomi är ordning kan du få lån oavsett, även om det inte är så enkelt. Flera olika banker och långivare ser på din ekonomi som helhet och inte bara på vad som har skett tidigare vilket gör att det kan gå att få ett privatlån även om du har betalningsanmärkningar.

Tänk på att kraven sätts av Compricers samarbetspartners, det är långivarna som bedömer vilka kunder som kan beviljas ett lån. Compricer kan inte påverka denna processen.

Fördelar med Compricer

 • Din ansökan går ut till 40 banker och långivare – du kan välja det bästa erbjudandet.
 • Endast en UC används
 • Låna mellan 10 000 – 600 000 kr
 • Avänd lånet till vad du vill eller samla dina lån
 • En del av Schibsted – Trygg och säker låneförmedlare
 • 4,7 av 5 stjärnor på över 1700 omdömen på Trustpilot

Nackdelar

 • Hög högsta ränta

Compricer prislista och information

 • Lånebelopp: 10 000 – 600 000 kr
 • Återbetalningstid: 1 – 15 år
 • Effektiv ränta: 4,70% – 33,75%
 • Etableringsavgift 0 kr
 • Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 6.98%. Ett lån på 200 000 kr kostar då 2032 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 292 653 kr. Ingen start-/aviavgift. 6.77% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2023-10-06.

Compricer samarbetspartners:

Avida Finans, Bank Norwegian, Banky, Big Bank, Brixo, Brocc, Cash Buddy, Collector, Coop Bank, Credento, DNB, Equilo, Facit Bank, Ferratum, Good Cash, Ikano Bank, ICA Banken, Instabank, Konsumentkredit, Lea Bank, Lunar, Lån och Sparbank, Marginalen Bank, MoneyGo, Moank, Morrow, Nordax Bank, Nordea, Nordnet, Northmill Bank, NStart, Resurs Bank, Re:member, Risicum, Santander Consumer Bank, SEB, SevenDay Bank, Svea Bank, TFBank, Thorn, Trygg Kredit och Wasa Kredit.

Om Compricer

Compricer ingår i ingår i mediekoncernen Schibsted tillsammans med andra kända varumärken som Lendo, Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Koncernen har över 5 000 anställda och omsatte för circa 1,1 miljarder sek 2022. Detta är i principen en marknadsplats där du kan jämföra privatlån, kreditkort och många andra produkter.

När du ansöker om lån hos Compricer skickas din ansökan vidare till olika banker så att de kan tävla om att ge dig de bästa lånevillkoren. Schibsted är en av de största mediekoncernerna i Norden som äger välkända varumärken som Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Prisjakt och Blocket. Dessutom är de även aktiva på lånemarknaden i Norge, Finland och Danmark.

Kundtjänst

Tel. 0771 – 131310
Öppettider
Måndag – Torsdag: 08:00 – 20:00
Fredag: 09:00 – 17:00
Lördag: 10:00 – 14:00
Söndag: 10:00 – 14:00
epost: kundservice@lendo.se

Adress

Compricer AB
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm
Organisasjonsnr: 556655-5727

Integritetspolicy Vi använder cookies; Google Analytics och Google Ads för att samla användarstatistik och marknadsföring.