Ica Banken privatlån

Med ICA Banken privatlån kan du låna mellan 20 000 – 500 000 kr utan säkerhet till en återbetalningstid mellan 3 – 15 år. Den nominella räntan är mellan 6,69%-15,95%. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som du kan du använda till vad du vill. Använd det till dina privata projekt eller spar pengar på att samla lån.

Du kan ansöka om lån hos Ica Banken och 40 långivare samtidigt och jämföra och välja bästa erbjudandet hos de bästa låneförmedlarna. Detta med bara 1 ansökan och endast 1 kreditupplysning från UC. Ansök på 2 minuter och få svar direkt. Signera lånet med BankID och få pengarna in på ditt bankkonto.

Ett privatlån kan du använda till vad du vill. Samla dina lån eller använd pengarna på viktiga projekt. 

Ansök om lån hos flera långivare – jämför och välj bästa lånet

Räntan på privatlån sätts efter en individuell kreditprövning och alla banker bedömer din ansökan lite olika. Du vet inte på förhand vilken bank som kommer att ge dig det bästa erbjudandet. Därför bör du ansöka hos flera långivare så att du kan jämföra för att hitta det bästa erbjudandet. Det kan vara stor skillnad räntan mellan olika låneerbjudanden och därför kan det också vara mycket att spara på att jämföra lån från olika långivare. Jämför och spar pengar.

ICA Banken Privatlån översikt

Med ICA Banken Privatlån kan du låna mellan 20 000 – 500 000 kr utan säkerhet till en ränta på mellan 6,69%-15,95%. Den effektiva räntan är på mellan 6,90% – 17,17% och lånet har en återbetalningstid på mellan 3 – 15 år beroende på lånestorleken och vad du skall använda lånet till. ICA Banken sätter räntan för privatlån indivudiellt efter kreditprövning.

Efter att du fått din ansökan om privatlån godkänd får du pengarna utbetalade till ditt konto inom några dagar. När lånet har kommit in på ditt konto får du ett SMS att pengana finns tillgängliga.

Som med alla andra privatlån kan du använda pengarna till vad du vill. Du kan långa pengar till större inköp som vitvaror, möbler, köp av bil eller andre privata projekt. Du får snabbt svar på din ansökan och lånet kan du signera digitalt med BankID.

Du får automatisk ett konto hos ICA Banken i samband med ansökan

Om du ansöker om privatlån men inte har ett konto hos ICA BAnken, öppnar de ett konto i samband med din ansökan. Sedan kan du med hjälp av Mobilt BankID överföra pengarna till den bank du har.

Betala av lånet tidigare utan extra kostnader

Oavsett var du har ditt privatlån kan du alltid betala ned extra på lånet eller betala ned hela lånet när du vill utan extra kostnader. Bankerna har inte lov att ta betalt för extra återbetalningar om lån.

Ansök tillsammans med en medlåntagare för att öka dina chanser

För att öka möjligheten att få ett privatlån godkänt, kan du ansöka om det tillsammas med en medlåntagare.

Om du ansöker om ett privatlån tillsammans med någon är det viktigt att ni pratar igenom vilket ansvar det är att ta ett privatlån tillsammans. Du och din medlåntagare blir båda solidariskt ansvariga för att avbetalningarna görs i tid. Skulle du eller din medlåntagare få svårigheter att betala, hamnar hela betalningsansvaret på den andra partnern.

ICA Banken Privatlån priser och räntor

 • Lånebelopp: 20 000 kr – 500 000 kr
 • Återbetalningstid: 3 – 15 år
 • Nominell ränta: 6,69 %–15,59%
 • Effektiv ränta: 6,90% – 17,17%
 • Uppläggningsavgift: 0 kr
 • Aviavgift ICA Kundlån/ICA Privatlån med Kivra eller autogiro 0 kr
 • Aviavgift ICA Kundlån/ICA Privatlån per pappersavi 35 kr
 • Påminnelseavgift 60 kr
 • Förseningsavgift 100 kr
 • Övertrasseringsavgift 100 kr
 • Inkassokrav 180 kr
 • Begäran om villkorsförändring, privatlån 175 kr
 • Ränteexempel: För ett lån på 100 000 kr upplagt på 8 år med exempelräntan 8,80 % (effektiv ränta 9,16 %) så blir det totala beloppet att betala 140 737 kr. Lånet återbetalas under 96 månader. Första månaden aviseras bara ränta och ingen amortering. Månadskostnaden är därefter 1 466 kr/mån om räntan inte ändras. Exempelränta per 2023-10-05.

Det lönar sig att jämföra lån

Räntan på privatlån sätts efter individuell kreditprövning. Bankerna bedömmer ansökningarna på sitt eget sätt, därför varierar räntan från bank till bank. Du vet inte på förhand var du får det bästa erbjudandet, därför  är viktigt att jämföra långivarna. Hos Lendo går din ansökan ut till över 40 långivare och du kan välja det bästa erbjudandet.

Det tar bara några minuter att ansöka, du får svar med en gång och kan använda lånet till vad du vill. Spar pengar på att samla lån och krediter.

Så här jämför du över 40 lån samtidigt samtidigt

 1. Tryck på ”Få Erbjudande” knappen och fyll i din ansökan helt kostnadsfritt.
 2. Jämför erbjudanden. Lendo samlar upp erbjudanden från upp till 40 långivare.
 3. Du kan välja det bästa lånet, signera med BankID och få pengarna in på ditt konto.

ICA Banken Privatlån

Grundkrav för ICA Banken privatlån

 • Du ska ha fyllt 18 år.
 • Din inkomst behöver att vara fast och på minst 180 000 kronor per år.
 • Du ska inte ha några betalningsanmärkningar.
 • Du behöver vara folkbokförd i Sverige.

Kan jag höja mitt privatlån hos ICA Banken?

Du kan inte bara höja ditt privatlån utan och vidare. Om du vill höja ditt befintliga privalån måste du ansöka om ett nytt lån på totala beloppet du vill låna, inklusive det beloppet du har lånat idag. I din ansökan anger du att du vill lösa ditt gamla lån hos ICA Banken.

Om du vill ha ett låneskydd på det nya större lånet måste du också ansöka om det uavsett om du redan har låneskydd på ditt existerande lån.

Detsamma med Autogiro, om du vill du ha autogiro på ditt nya lån, måste du ansluta det på nytt eftersom det har ett nytt lånenummer.

Fördelar ICA Banken Privatlån

 • Låna mellan 20 000 – 500 000 kr.
 • Använd lånet till vad du vill
 • Samla dyra lån och krediter
 • Ingen uppläggningsavgift
 • Erbjuder också kreditkort

Nackdelar

 • Hög högsta ränta

Om ICA Banken

ICA Banken är en relativt ny bank som startade sin verksamhet i 2001 och som idag har över 1 miljon kunder och över 400 medarbetare. Banken ingår i ICA Gruppen och är en komplett bank som erbjuder ett komplett utbud av banktjänster till privapersoner. De erbjuder olika typer av lån, sparande, kreditkort och försäkringar.

 

Kundtjänst

Tel. 033-47 47 90
Öppet vardagar8-20 och helger 10-15
Live chatt

Adress

ICA Banken AB
Box 4075,
169 04 Solna
Organisationsnummer: 516401-0190
Momsregistreringsnummer: SE663000371001

Integritetspolicy Vi använder cookies; Google Analytics och Google Ads för att samla användarstatistik och marknadsföring.