Länsförsäkringar Bank privatlån

Med Länsförsäkringar Bank privatlån kan du låna mellan 10 000 – 350 000 kr utan säkerhet till en återbetalningstid mellan 2 – 15 år. Den nominella räntan är mellan 6,85%-12,45%. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som du kan du använda till vad du vill. Använd det till dina privata projekt eller spar pengar på att samla lån. Du måste vara kund hos Länsförsäkringar Bank för att kunna ansöka om lån här. Det finns enklare sätt att ansöka om lån.

Trykk på ”Få erbjudande” knappen så kan du ansöka om lån hos Länsförsäkringar och 40 långivare samtidigt Du kan jämföra och välja det bästa erbjudandet. Detta med bara 1 ansökan och endast 1 kreditupplysning från UC. Ansök på 2 minuter och få svar direkt. Signera lånet med BankID och få pengarna in på ditt bankkonto.

Ett privatlån kan du använda till vad du vill. Samla dina lån eller använd pengarna på viktiga projekt. 

Ansök om lån hos flera långivare – jämför och välj bästa lånet

Räntan på privatlån sätts efter en individuell kreditprövning och alla banker bedömer din ansökan lite olika. Du vet inte på förhand vilken bank som kommer att ge dig det bästa erbjudandet. Därför bör du ansöka hos flera långivare så att du kan jämföra för att hitta det bästa erbjudandet. Det kan vara stor skillnad räntan mellan olika låneerbjudanden och därför kan det också vara mycket att spara på att jämföra lån från olika långivare. Jämför och spar pengar.

Länsförsäkringar Bank privatlån översikt

Med Länsförsäkringar Bank privatlån kan du låna mellan 10 000 – 350 000 kr utan säkerhet till en återbetalingstid på mellan 2 – 15 år. Räntan på lånet är på mellan 6,85%-12,45% och den effektiva räntan är på mellan 7,12% – 14,86%. Vilken ränta du får när ansöker om att låna pengar hos Länsförsäkringar Bank beror på hur dina ekonomiska förutsättningar ser ut, lånets storlek och vald återbetalningstid. Räntan är rörlig och sätts efter kreditprövning.

För att du skall kunna veta vilken ränta du kan få måste sända in en låneansökan så att Länsförsäkringar Bank kan genomföra en kreditprövning. Efter att din ansökan är beviljat blir pengarna normalt satt in på ditt konto inom 1 – 3 dagar. Uppläggningsavgiften på lånet är på 400 kr och om du vill ha lånet i mobilappen kostar det 375 kr.

Använd lånet till vad du vill

Precis som med andra privatlån står det dig fritt att använda pengarna till vad du önskar. De kan användas till större köp som att låna pengar till renovering, vitvaror, till att resa eller till andra viktiga personliga projekt. Du får snabb besked om din låneansökan hos Länsförsäkringar och du kan signera lånet med BankID.

Du måste vara kund hos Länsförsäkringar Bank för att kunna ansöka om lån

Det som är krångligt med privatlånet hos Länsförsäkringar Bank är att du måste ha varit kunde hos dem i minst 90 dagar för att kunna ansöka om lån hos dem. Om du inte redan är kund så kan du inte ansöka om ett lån snabbt. Om du trycker på knappen ”Få erbjudande” här på vår sida kan du jämföra över 40 privatlån med en ansökan helt gratis.

För dig som är kuns och vill ansöka om ett privatlån gör du det enklast i appen.

 1. Logga in i mobilappen.
 2. Under ”Mer” i nedre menyn väljer du ”Lån” och sedan ”Privatlån”.
 3. Fyll i ansökan.
 4. Godkänn villkoren och skicka in din ansökan.
 5. Du får besked direkt i appen.

Länsförsäkringar godtar inte medsökande

Ett av kraven för att ansöka om lån hos Länsförsäkringar Bank är att du ansöker själv. Du kan inte ansöka tillsammans med en medsökande här.

Precis som med andra privatlån står det dig fritt att använda pengarna till vad du önskar. De kan användas till större köp som att låna pengar till renovering, vitvaror, till att resa eller till andra viktiga personliga projekt. Du får besked om din låneansökan hos Resurs Bankvatlån inom 48 timmar, och låneavtalet kan signeras digitalt med BankID.

Betala av lånet tidigare utan extra kostnader

Oavsett var du har ditt privatlån kan du alltid betala ned extra på lånet eller betala ned hela lånet när du vill utan extra kostnader. Bankerna har inte lov att ta betalt för extra återbetalningar om lån.

Länsförsäkringar Bank privatlån priser och räntor

 • Lånebelopp: 10 000 kr – 350 000 kr
 • Återbetalningstid: 2 – 15 år
 • Nominell ränta: 6,45 %–15,65%
 • Effektiv ränta: 6,82% – 17,27%
 • Uppläggningsavgift: 400 kr
 • Förändring av lånevillkor: 500 kr
 • Låneavisering med bg-avi: 39 kr
 • Låneavisering från konto/autogiro: 0 kr
 • Privatlån i mobilappen: 375 kr
 • Påminnelseavgift 60 kr
 • Förseningsavgift 145 kr
 • Inkasso 180 kr
 • Ränteexempel: För ett lån på 100 000 kronor med rak amortering upplagt på fem år (60 avbetalningar) med en uppläggningsavgift 375 kronor och rörlig exempelränta 9,65% blir den effektiva räntan 10,28 %. Totala beloppet att betala tillbaka blir 124 900 kronor. Första avbetalning är 2 471 kronor och sista 1 680 kronor. Med rak amortering innebär att ett lån amorteras med samma amorteringsbelopp plus ränta vid varje betalningstillfälle. Kreditgivare är Länsförsäkringar Bank AB (publ). Observera att ränta och uppläggningsavgift kan variera. Räntan är rörlig och följer marknadsräntan. Det innebär att den kan förändras både innan ditt privatlån betalas ut och under tiden du har lånet.

Det lönar sig att jämföra lån

Räntan på privatlån sätts efter individuell kreditprövning. Bankerna bedömmer ansökningarna på sitt eget sätt, därför varierar räntan från bank till bank. Du vet inte på förhand var du får det bästa erbjudandet, därför  är viktigt att jämföra långivarna. Hos Lendo går din ansökan ut till över 40 långivare och du kan välja det bästa erbjudandet.

Det tar bara några minuter att ansöka, du får svar med en gång och kan använda lånet till vad du vill. Spar pengar på att samla lån och krediter.

Så här jämför du över 40 lån samtidigt samtidigt

 1. Tryck på ”Få Erbjudande” knappen och fyll i din ansökan helt kostnadsfritt.
 2. Jämför erbjudanden. Lendo samlar upp erbjudanden från upp till 40 långivare.
 3. Du kan välja det bästa lånet, signera med BankID och få pengarna in på ditt konto.
Länsförsäkringar Bank privatlån
För att kunna ansöka om privatlån hos Länsförsäkringar Bank måste du har varit kund i 90 dagar.

Grundkrav för Länsförsäkringar Bank privatlån

Det finns vissa grundkrav som du måste uppfylla för att kunna ansöka om ett privatlån hos Länsförsäkringar Bank:

 • Du måste vara ensam sökande – du kan inte ansöka med en medsökande.
 • Är minst 18 år.
 • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
 • Du måste ha varit kund hos Länsförsäkringar Bank i minst 90 dagar.
 • Det görs alltid en kreditprövning när du ansöker om lån.

Fördelar Länsförsäkringar Bank privatlån

 • Låna mellan 10 000 – 350 000 kr.
 • Privatlån utan säkerhetl
 • Upp till 15 års nedbetalningstid
 • Du kan samla dina lån

Nackdelar

 • Du måste vara kund i 90 dagar för att kunna ansöka
 • Tar inte ansökningar med medsökande

Om Länsförsäkringar Bank

Resurs Bank AB är en svensk bank med ett omfattande utbud av finansiella tjänster. Banken, som har sitt säte i Helsingborg, är specialiserad på lån, sparande och kreditkort. Med en stark inriktning på kundservice, strävar Resurs Bank efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta individuella behov. Deras produkter är designade för att vara enkla och transparenta, med konkurrenskraftiga villkor. Resurs Bank har etablerat sig som en pålitlig aktör på den svenska finansmarknaden, och är känd för sin effektivitet och kundvänlighet. Genom digital innovation och engagemang för sina kunder bidrar banken till enklare och mer tillgängliga finansiella tjänster.

Kundtjänst

Tel. 0771-666 555
Öppet vardagar 12-16
Live chatt

Adress

Länsförsäkringar Bank
Box 2147
750 02 Uppsala
Organisationsnummer: 516401-0208
Momsregistreringsnummer: SE663000371001

Integritetspolicy Vi använder cookies; Google Analytics och Google Ads för att samla användarstatistik och marknadsföring.