Marginalen Bank privatlån

Med Marginalen Bank privatlån kan du låna mellan 25 000 – 500 000 kr utan säkerhet till en återbetalningstid mellan 2 – 15 år. Den nominella räntan är mellan 5,45%-19,32%. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som du kan du använda till vad du vill. Använd det till dina privata projekt eller spar pengar på att samla lån.

Trykk på ”Få erbjudande” knappen så kan du ansöka om lån hos Marginalen Bank och 40 långivare samtidigt. Du kan jämföra och välja det bästa erbjudandet. Detta med bara 1 ansökan och endast 1 kreditupplysning från UC. Ansök på 2 minuter och få svar direkt. Signera lånet med BankID och få pengarna in på ditt bankkonto.

Ett privatlån kan du använda till vad du vill. Samla dina lån eller använd pengarna på viktiga projekt. 

Ansök om lån hos flera långivare – jämför och välj bästa lånet

Räntan på privatlån sätts efter en individuell kreditprövning och alla banker bedömer din ansökan lite olika. Du vet inte på förhand vilken bank som kommer att ge dig det bästa erbjudandet. Därför bör du ansöka hos flera långivare så att du kan jämföra för att hitta det bästa erbjudandet. Det kan vara stor skillnad räntan mellan olika låneerbjudanden och därför kan det också vara mycket att spara på att jämföra lån från olika långivare. Jämför och spar pengar.

Marginalen Bank privatlån översikt

Med Marginalen Bank privatlån kan du låna mellan 25 000 – 500 000 kr utan säkerhet till en återbetalingstid på mellan 2 – 15 år. Räntan på lånet är på mellan 5,45% – 19,32% och den effektiva räntan är på mellan 5,63% – 22,07%. Vilken ränta du blir erbjuden hos Marginalen beror på dina ekonomiska förutsättningar, storleken på lånet och vilken återbetalningstid du har valt.

Det enda sättet att få reda på vilken ränta du kan få är att ansöka om lån. Då kan Marginalen Bank göra en kreditprövning. Du får ett preliminärt svar på din låneansökan direkt och du kan signera digitalt med BankID. Privatlånet blir betalat ut inom 2 – 5 bankdagar.

Hur fungerar kreditupplysning för privatlån?

När du ansöker om ett privatlån hos Marginalen gör de en kreditupplysning via UC. Med de uppgifterna de får från UC tillsammans med de uppgifter du anger i ansökningsformuläret kan de bilda sin uppfattning om din kreditvärdighet. De ser på din sammanlagda återbetalningsförmåga för att kunna betala tillbaka lånet. Här ser de på dina inkomster, dina skulder, levnadsomkostnader och andra faktorer som inverkar på din ekonomi.

Använd pengarna till vad du vill.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet och precis därför kan du använda lånet till vad du vill. Lånet kan du använda till att köpa bil, renovera huset eller till plötsliga utgifter eller viktiga saker.

Betala av lånet tidigare utan extra kostnader

Oavsett var du har ditt privatlån kan du alltid betala ned extra på lånet eller betala ned hela lånet när du vill utan extra kostnader. Bankerna har inte lov att ta betalt för extra återbetalningar om lån.

Ansök tillsammans med en medlåntagare för att öka dina chanser

Du kan öka dina chanser till att få lån och till att få lägre ränta om du ansöker tillsammans med en medlåntagare. Men tänk på att båda två är ansvariga för att återbetala lånet. Med 2 sökande blir det mindre risk för banken att låna ut pengar och det kan resultera att du/ni får fördelaktigare lånevillkor.

Marginalen Bank privatlån priser och räntor

 • Lånebelopp: 25 000 kr – 500 000 kr
 • Återbetalningstid: 2 – 15 år
 • Nominell ränta: 5,45% – 19,32%
 • Effektiv ränta: 5,63% – 22,07%
 • Uppläggningsavgift: 0 kr
 • Aviavgift pappersavi: 29 kr per avi
 • Aviavgift vid autogiro: 10 kr
 • Påminnelseavgift 60 kr
 • Förseningsavgift 175 kr
 • Postalt utskick årsbesked
 • Inkasso 180 kr
 • Ränteexempel: Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 10,65 %, 8 års löptid (återbetalningstid), uppläggningsavgift på 0 kr och en aviavgift om 10 kr (vid betalning med autogiro) uppgår den effektiva räntan till 11,39 %. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1562 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 150 852 kr exemplet som är beräknat 2023-09-12, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Räntan är rörlig och kan variera från 5,45 % – 19,32 %, vilket innebär att effektiva räntan kan variera från 5,63 % – 22,07 %. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

Det lönar sig att jämföra lån

Räntan på privatlån sätts efter individuell kreditprövning. Bankerna bedömmer ansökningarna på sitt eget sätt, därför varierar räntan från bank till bank. Du vet inte på förhand var du får det bästa erbjudandet, därför  är viktigt att jämföra långivarna. Hos Lendo går din ansökan ut till över 40 långivare och du kan välja det bästa erbjudandet.

Det tar bara några minuter att ansöka, du får svar med en gång och kan använda lånet till vad du vill. Spar pengar på att samla lån och krediter.

Så här jämför du över 40 lån samtidigt samtidigt

 1. Tryck på ”Få Erbjudande” knappen och fyll i din ansökan helt kostnadsfritt.
 2. Jämför erbjudanden. Lendo samlar upp erbjudanden från upp till 40 långivare.
 3. Du kan välja det bästa lånet, signera med BankID och få pengarna in på ditt konto.

Marginalen Bank reccension

Grundkrav för Marginalen Bank privatlån

Det är viktigt att du har de förutsättningar som skall till när du skall låna pengar. Därför kollar alltid alla banker din betalningsförmåga genom individuell kreditprövning. Hos Marginalen Bank måste du uppfylla dessa kraven.

 • Du måste vara minst 20 år och vara folkbokförd i Sverige.
 • Fast årsinkomst på minst 200 000 kr
 • Inte ha några betalningsanmärkningar.

5 viktiga saker att tänka på innan du tar ett lån

Det kan vara bra att tänka igenom en del saker innan du tar ett lån. Här är 5 saker du borde tänka på:

 1. Hur mycket klarar du av att betala tillbaka i månaden?
 2. Vad skall du använda lånet till?
 3. Hur betalar du tillbaka lånet?
 4. Hur mycket behöver du låna?
 5. Borde du samla lån och krediter?

Fördelar Marginalen Bank privatlån

 • Låna mellan 25 000 – 500 000 kr.
 • Låna till vad du vill
 • Upp till 15 års nedbetalningstid
 • Samla dina lån
 • Låg lägsta ränta

Nackdelar

 • Lite tuffa ansökningskrav
 • Hög högsta ränta

Om Marginalen Bank

Marginalen Bank i Sverige erbjuder en rad finansiella tjänster. Deras fokus ligger på flexibilitet och personlig service. Banken ger ut lån, kreditkort och sparprodukter. De har också tjänster för företag, som fakturalösningar och leasing. Kunder kan enkelt hantera sina ärenden online. Marginalen Bank utmärker sig genom att erbjuda skräddarsydda lösningar, anpassade efter varje kunds unika behov.

Deras målsättning är att göra ekonomi enklare för alla, från privatpersoner till stora företag. Kundtjänsten är känd för att vara hjälpsam och tillgänglig, vilket förstärker bankens goda rykte. Med ansvarstagande och innovation strävar de efter att alltid ligga i framkant.

Kundtjänst

Tel. 0771 717 710
Öppet Måndag – Fredag 8 – 18
Live chatt

Adress

Marginalen Bank
Box 26134
100 41 Stockholm
Organisationsnr: 516406-0922. Styrelsens säte: Älmhult.

Integritetspolicy Vi använder cookies; Google Analytics och Google Ads för att samla användarstatistik och marknadsföring.