Re:member privatlån

Med re:member privatlån kan du låna mellan 10 000 – 500 000 kr utan säkerhet till en återbetalningstid mellan 1 – 15 år. Den nominella räntan är mellan 6,95%-21,95%. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som du kan du använda till vad du vill. Du kan använda det till dina egna projekt eller du kan spara pengar på att samla dina lån.

Trykk på ”Få erbjudande” knappen så kan du ansöka om lån hos re:member och 40 långivare samtidigt. Du kan jämföra och välja det bästa erbjudandet. Detta med bara 1 ansökan och endast 1 kreditupplysning från UC. Ansök på 2 minuter och få svar direkt. Signera lånet med BankID och få pengarna in på ditt bankkonto.

Ett privatlån kan du använda till vad du vill. Samla dina lån eller använd pengarna på viktiga projekt. 

Ansök om lån hos flera långivare – jämför och välj bästa lånet

Eftersom att din ränta på ett privatlån sätts efter en individuell kreditprövning vet du inte vilken bank som kommer att ge dig den bästa räntan. Alla banker och långivare bedömmer ansökningar lite olika. Därför bör du när du ansöker om privatlån ansöka hos flera långivare så att du kan jämföra dig fram till det bästa erbjudandet. Det kan vara stor skillnad på räntan i de olika erbjudanden och just därför kan det också vara mycket att spara på att jämföra lån från olika långivare. Ansök smart, jämför och spar pengar.

Re:member privatlån översikt

Med re:member privatlån kan du låna mellan 10 000 – 500 000 kr utan säkerhet till en återbetalingstid på mellan 1 – 15 år. Den nominella räntan på lånet är på mellan 6,95%-21,95% och den effektiva räntan är på mellan 7,47% – 41,76%. Uppläggningsavgiften är på 395 kr och aviavgiften på 30 kr. Vilken ränta du blir erbjuden hos re:member beror på dina ekonomiska förutsättningar, storleken på lånet och vilken återbetalningstid du har valt.

Som hos alla andra banker som erbjuder priatlån är det enda sättet att få reda på vilken ränta du kan få är att ansöka om lån. Räntan sätts individuellt efter en kreditprövning. Du får snabbt svar på din ansökan och du kan signera digitalt med BankID. Privatlånet blir betalat ut inom 2 – 5 bankdagar.

Vad tycker vi om re:member privatlån?

Re:member privatlån är totalt sätt ett helt okej privatlån, men precis som med många andra lån är det stor skillnad på den lägsta och högsta räntan. Den lägsta räntan är ganska bra på 6,95% nominell ränta medan deras högsta ränta på 21,95% är långt över genomsnittsräntan på privatlån i Sverige. Om remember privatlån är bra eller dåligt beror helt på vilken ränta du får.

Vad gäller lånestorlek har lånet bra spännvidd på mellan 10 – 500 000 kr. Uppläggningsavgiften på 395 kr är inte den bästa och aviavgiften på 30 kronor är helt standard. Lånekraven är inte speciellt tuffa med 18 års gräns och 120 000 kr i intäktskrav. Det finns lån med betydligt tuffare ansökningskrav än remember privatlån.

Totalt sätt tycker vi att remember privatlån är ett ganska så bra lån, så länge du inte får en ränta i den övre delen av deras räntespann.

Hur fungerar kreditupplysning för privatlån?

När du ansöker om ett lån utan säkerhet hos re:member eller hos annan bank så gör de en kreditupplysning via UC eller via till exempel Bisnode eller Creditsafe. För att få fatt i mer information om den ansökandes ekonomi och för att göra en lite djupare ekonomisk koll frågar bankerna UC och de andra vilken information de har om den som ansöker. Tillsammans med informationen från kreditupplysningsföretagen och de uppgifterna den som ansöker har angett i ansökningsformuläret bildar banken sin upp uppfattning om kreditvärdighen till den ansökande. Bankerna gör en analys om den sammanlagda återbetalningsförmåga den ansökande har för att kunna betala tillbaka lånet. Här ser de på viktig information som din inkomst, dina skulder, dina levnadsomkostnader och andra faktorer som inverkar på din ekonomi.

Lånet kan du använda till vad du vill.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet där du inte behöver pantsätta några ägodelar för att kunna få lånet. Det är just därför att du kan använda lånet till vad du vill. Lånet kan du använda till att för exempel renovera sommarstugan, fixa bilen, köpa vitvaror eller till någonting helt annat.

Du kan alltid betala av extra på lånet utan extra kostnader oavsett var du har lån

Du har friheten att när som helst göra extra amorteringar eller lösa hela ditt privatlån utan extra avgifter. Bankerna får inte kräva en avgift för dessa extra inbetalningar på lånet.

Re:member erbjuder låneförsäkering

Re:member erbjuder en låneförsäkrings som heter Låneskydd Pluss. Denna försäkringen ger dig visst skydd om du skulle blir arbetslös eller sjukskriven. Priset på försäkringen är på 8,9% av din månadskostnad för lånet.

Du kan öka dina chanser till att få lån genom att ansöka tillsammans med en medlåntagare

Du kan förbättra dina lånevillkor genom att ansöka om ett privatlån tillsammans med en medsökande, eftersom era inkomster då räknas ihop. Det är viktigt att komma ihåg att en medsökande har samma ansvar och betalningsplikter gentemot banken som huvudlåntagaren. Huvudlåntagaren har det primära ansvaret för att återbetala lånet. Men om huvudlåntagaren får svårigheter med betalningen, kan medsökanden bli skyldig att betala hela lånebeloppet.

re:member privatlån priser och räntor

 • Lånebelopp: 10 000 kr – 500 000 kr
 • Återbetalningstid: 1 – 15 år
 • Nominell ränta: 6,95%-21,95%
 • Effektiv ränta: 7,47% – 41,76%
 • Uppläggningsavgift: 395 kr
 • Aviavgift: 30 kr
 • Påminnelseavgift 60 kr
 • Förseningsavgift 175 kr
 • Inkasso 180 kr
 • Ränteexempel: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,95 % – 21,95 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 – 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr.

Det lönar sig att jämföra lån

Räntan på privatlån sätts individuellt efter kreditprövning. Alla bankerna bedömmer ansökningar lite olika och på grund av detta varierar räntan från bank till bank. Du kan inte veta på förhand var du får det bästa erbjudandet, det är därför det är viktigt att jämföra långivarna. Hos till exempel Lendo går din ansökan ut till över 40 långivare och du kan jämföra och välja det bästa erbjudandet.

Det tar bara några minuter att ansöka, du får svar med en gång och kan använda lånet till vad du vill. Spar pengar på att samla lån och krediter.

Så här jämför du över 40 lån samtidigt samtidigt

 1. Tryck på ”Få Erbjudande” knappen och fyll i din ansökan helt kostnadsfritt.
 2. Jämför erbjudanden. Lendo samlar upp erbjudanden från upp till 40 långivare.
 3. Du kan välja det bästa lånet, signera med BankID och få pengarna in på ditt konto.

remember privatlån reccension

Grundkrav re:member privatlån

Det är viktigt att du har de förutsättningar som skall till när du skall låna pengar. Därför kollar alltid alla banker din betalningsförmåga genom individuell kreditprövning. Hos re:member måste du uppfylla dessa kraven.

 • Du är minst 18 år gammal
 • Tjänar minst 120 000 kr om året
 • Har inga betalningsanmärkningar

Det görs alltid en kreditprövning när du ansöker om lån via UC. Om du har en medsökande måste båda två uppfylla bankens minimikrav. Räntan du blir erbjuden påverkas bland annat av ditt lånebelopp, din inkomst, befintliga lån och din ekonomi.

Fördelar re:member privatlån

 • Låna mellan 10 000 – 500 000 kr.
 • Låna till vad du vill
 • Upp till 15 års nedbetalningstid
 • Samla dina lån
 • Har också ett bra kreditkort

Nackdelar

 • Hög högsta ränta
 • 395 kr uppläggningsavgift


Om re:member

Remember är en märkevara inom gruppen Entercard. Entercard är ett samarbete mellan svenska Swedbank och brittiska Barclays Bank Principles Investments Limited, som är ett av Europas största kreditkortföretag. Re:member är aktiva i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige erbjuder man privatlån och kreditkort, re:member är mest kända för sitt kreditkort Remember Mastercard, vilket är deras fokusprodukt.

Kundtjänst

Tel. 0771-15 00 15
Öppettider:
Vardagar 09.00–18.00
Kan också nås via emejl

Adress

Klarabergsgatan 60, 111 21 Stockholm, Sverige
Organisationsnummer: 556673-0585

Integritetspolicy Vi använder cookies; Google Analytics och Google Ads för att samla användarstatistik och marknadsföring.