Resurs Bank privatlån

Med Resurs Bank privatlån kan du låna mellan 10 000 – 500 000 kr utan säkerhet till en återbetalningstid mellan 2 – 15 år. Den nominella räntan är mellan 6,45%-15,65%. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som du kan du använda till vad du vill. Använd det till dina privata projekt eller spar pengar på att samla lån.

Trykk på ”Få erbjudande” knappen så kan du ansöka om lån hos Resurs Bank och 40 långivare samtidigt Du kan jämföra och välja det bästa erbjudandet. Detta med bara 1 ansökan och endast 1 kreditupplysning från UC. Ansök på 2 minuter och få svar direkt. Signera lånet med BankID och få pengarna in på ditt bankkonto.

Ett privatlån kan du använda till vad du vill. Samla dina lån eller använd pengarna på viktiga projekt. 

Ansök om lån hos flera långivare – jämför och välj bästa lånet

Räntan på privatlån sätts efter en individuell kreditprövning och alla banker bedömer din ansökan lite olika. Du vet inte på förhand vilken bank som kommer att ge dig det bästa erbjudandet. Därför bör du ansöka hos flera långivare så att du kan jämföra för att hitta det bästa erbjudandet. Det kan vara stor skillnad räntan mellan olika låneerbjudanden och därför kan det också vara mycket att spara på att jämföra lån från olika långivare. Jämför och spar pengar.

Resurs Bank privatlån översikt

Med Resurs Bank privatlån kan du låna mellan 10 000 – 500 000 kr utan säkerhet till en återbetalingstid på mellan 2 – 15 år. Räntan på lånet är på mellan 6,45%-15,65% och den effektiva räntan är på mellan 6,82% – 17,27%. Vilken ränta du får när ansöker om att låna pengar hos Resurs Bank beror på hur dina ekonomiska förutsättningar ser ut, lånets storlek och vald återbetalningstid. För att få veta den exakta räntan måste skicka in din  låneansökan så att Resurs kan genomföra en kreditprövning. Lånet har både rörlig och individuell ränta.

När din ansökan om ett privatlån blir beviljad, blir pengarna insatta på ditt konto normalt inom 1 – 3 dagar. Precis som med andra privatlån står det dig fritt att använda pengarna till vad du önskar. De kan användas till större köp som att låna pengar till bil, till renovering, till solceller eller andra viktiga personliga projekt. Du får besked om din låneansökan hos Resurs Bank snabbt och låneavtalet kan signeras digitalt med BankID.

Betala av lånet tidigare utan extra kostnader

Oavsett var du har ditt privatlån kan du alltid betala ned extra på lånet eller betala ned hela lånet när du vill utan extra kostnader. Bankerna har inte lov att ta betalt för extra återbetalningar om lån.

Ansök tillsammans med en medlåntagare för att öka dina chanser

Om ni är två personer som gemensamt ansöker om ett lån ökar möjligheterna att få ansökan godkänd. I sådana fall agerar en av er som huvudsökande medan den andra står som medsökande. Båda blir då solidariskt ansvariga för att återbetala lånet. För banken innebär detta en ökad säkerhet, vilket kan resultera i fördelaktigare lånevillkor för er.

Resurs Bank privatlån priser och räntor

 • Lånebelopp: 10 000 kr – 500 000 kr
 • Återbetalningstid: 2 – 15 år
 • Nominell ränta: 6,45 %–15,65%
 • Effektiv ränta: 6,82% – 17,27%
 • Uppläggningsavgift: 399 kr
 • Administrationsavgift: 39 kr per månad
 • Kontoefterforskning: 50 kr
 • Kopia extra kontoutdrag 50 kr
 • Utbetalning till godo: 50 kr
 • Betalningsfri månad: 50 kr
 • Påminnelseavgift 60 kr
 • Förseningsavgift 145 kr
 • Inkasso 180 kr
 • Ränteexempel: Vid ett kreditbelopp om 500 000 kr med en rörlig årsränta på 9,20 % och 15 års löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 9,76 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 39 kr per månad och uppläggningsavgift om 499 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 5 214 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 938 384 kr fördelat på 180 avbetalningar. Exemplet som är beräknat 2023-11-02, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. Kreditgivare är Resurs Bank.

Det lönar sig att jämföra lån

Räntan på privatlån sätts efter individuell kreditprövning. Bankerna bedömmer ansökningarna på sitt eget sätt, därför varierar räntan från bank till bank. Du vet inte på förhand var du får det bästa erbjudandet, därför  är viktigt att jämföra långivarna. Hos Lendo går din ansökan ut till över 40 långivare och du kan välja det bästa erbjudandet.

Det tar bara några minuter att ansöka, du får svar med en gång och kan använda lånet till vad du vill. Spar pengar på att samla lån och krediter.

Så här jämför du över 40 lån samtidigt samtidigt

 1. Tryck på ”Få Erbjudande” knappen och fyll i din ansökan helt kostnadsfritt.
 2. Jämför erbjudanden. Lendo samlar upp erbjudanden från upp till 40 långivare.
 3. Du kan välja det bästa lånet, signera med BankID och få pengarna in på ditt konto.

Resurs Bank privatlån

Grundkrav för Resurs Bank privatlån

Det är viktigt att du som skall låna pengar har förutsättningar till att betala tillbaka ditt lån. Därför kollar alltid alla banker din betalningsförmåga genom individuell kreditprövning. Hos Resurs Bank måste du uppfylla dessa kraven.

 • Du är 20 år gammal
 • Har en fast inkomst på minst 240 000 kr om året
 • Ingen betalningsanmärkning sedan tidigare eller vara långtidssjukskriven

Kan jag höja mitt privatlån hos Resurs Bank?

Ja du kan ansöka om en höjning på ditt befintliga lån. Du måste då göra en ny låneansökan, om höjningen beviljas löser de ditt befintliga lån och betalar ut ett nytt lån till dig.

Fördelar Resurs Bank privatlån

 • Låna mellan 10 000 – 500 000 kr.
 • Använd lånet till vad du vill
 • Upp till 15 års nedbetalningstid
 • Du kan samla dina lån
 • Erbjuder också kreditkort

Nackdelar

 • Hög högsta ränta

Om Resurs Bank

Resurs Bank AB är en svensk bank med ett omfattande utbud av finansiella tjänster. Banken, som har sitt säte i Helsingborg, är specialiserad på lån, sparande och kreditkort. Med en stark inriktning på kundservice, strävar Resurs Bank efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta individuella behov. Deras produkter är designade för att vara enkla och transparenta, med konkurrenskraftiga villkor. Resurs Bank har etablerat sig som en pålitlig aktör på den svenska finansmarknaden, och är känd för sin effektivitet och kundvänlighet. Genom digital innovation och engagemang för sina kunder bidrar banken till enklare och mer tillgängliga finansiella tjänster.

Kundtjänst

Tel. 0771-10 11 12
Öppet vardagar 8-20 och helger 10-15
Live chatt

Adress

Resurs Bank AB
Box 22209
250 24 Helsingborg
Organisationsnummer: 516401-0208
Momsregistreringsnummer: SE663000371001

Integritetspolicy Vi använder cookies; Google Analytics och Google Ads för att samla användarstatistik och marknadsföring.